I alla våra medlemskap ingår ett PT-intro

LÄS MER

Välj mellan 12, 24, 36, 48 eller 100 PT-klipp!

  • Få skräddarsydd träning för dig
  • Förbättra din hälsa och välbefinnande
  • Få extra motivation och öka din prestation
  • Välj själv den PT som du vill träna med

Vill du få hjälp med att komma igång med din träning eller vill du tillsammans med en specialist att nå dina tränings- och hälsomål? Att träna med någon av våra personliga tränare gör det både lättare att komma igång, hålla igång och nå dina önskade mål och resultat.

Våra licenserade personliga tränare är erfarna i att programmera och utföra engagerande träningspass efter din individuella förmåga, behov och mål. De är alla kvalificerade att utföra vår unika hälsoanalys där vi tar reda på din nuvarande hälsostatus. Hälsoanalysen innehåller viktiga kliniska tester för att identifiera potentiella hälsorisker och ge dig en bra bild av din hälsa. Utefter hälsoanalysen skräddarsyr våra personliga tränare ett träningsupplägg efter dina förutsättningar.

Nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning

Visste du att det sedan slutet av januari 2018 är tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag? Till sen summa av upp till maximalt 5000 kronor per år.

Läs om Eva som tränat med Mimmi

"Jag fann att det faktiskt kan vara jättekul att gå på gym!"

Läs om Evas PT-resa med Mimmi

Läs om Linns PT-resa med Sandro

"Det är det bästa valet jag har gjort i min träningsresa. Just för att träningen är individanpassad och att jag nu ser att det verkligen gett resultat. Träningen blir kul och jag längtar till mina PT-pass!"

Läs mer

Läs om Christinas PT-resa

Läs mer

Vill du boka tid med en personlig tränare?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Våra personlig tränare