Kiropraktor

Har du smärtor och besvär i exempelvis rygg eller nacke? Våra kiropraktorer hjälper dig med behandling av skador i muskler, leder och nervsystem för att återställa kroppens normala funktion.

Välkommen att boka tid hos våra legitimerade kiropraktorer.

Boka kiropraktor

Vanliga frågor och svar

Vad kostar ett besök?

Ett besök kostar 250 kronor och är kostnadsfritt för personer under 18 år eller över 85 år. Frikort och högkostnadsskydd gäller.

Behöver jag remiss?

Nej, du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Vi är anslutna till Region Stockholm och frikort och högkostnadsskydd gäller.

Lämna återbud

Återbud lämnas senast 24 timmar före inbokat besök. Vid sent återbud eller uteblivet besök får du betala 400 kronor i patientavgift enligt region Stockholms regler, även om du har frikort eller är avgiftsbefriad.

Hur lång väntetid är det?

Vår ambition är att kunna ta emot alla patienter inom tre arbetsdagar. Vi har även dagliga akuttider.

Skolor och kurser

Grupperna leds av våra sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, eller ett team där flera yrkeskategorier samverkar. Du behöver ingen remiss för att delta och frikort och högkostnadsskydd gäller. Är du intresserad av att delta i någon av våra grupper, kontakta oss för ett första möte med terapeut som gör en bedömning.

Ta hjälp av en kiropraktor

En kiropraktor behandlar smärta och stelhet som har med muskler, leder och nervsystem att göra, som exempelvis ryggskott, nackspärr, ischias eller huvudvärk. Undersökningen sker manuellt med händerna för att hitta spänningar, skador och testa kroppens rörelsemönster. Behandlingsmetoden sker främst genom manipulation men även annan manuell behandling såsom massage, stretching, mobilisering, mjukdelsbehandling eller att jobba med triggerpunkter.

Vi hjälper dig med

  • OMT steg 3
  • Ultraljudsdiagnostik
  • Stötvågsbehandling
  • Nervmobilisering
  • Akupunktur
  • Smärtrehabilitering
  • Stressrelaterade symptom

Boka tid hos sjukgymnast/fysioterapeut, kiropraktor, dietist eller arbetsterapeut.

Boka vård hos oss via

Vi erbjuder olika grupper och skolor för patienter

Medfit är anslutet till Region Stockholm

Hos oss får du hjälp av legitimerade sjukgymnaster, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer.

Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss och frikort och högkostnadsskydd gäller. Besöket kostar 250 kronor och är kostnadsfritt för dig under 18 år eller över 85 år.