Kiropraktor

Har du smärtor och besvär i t.ex rygg eller nacke? Våra kiropraktorer hjälper dig med behandling av skador i muskler, leder och nervsystem för att återställa kroppens normala funktion.

Välkommen att boka tid hos våra legitimerade kiropraktorer

Boka kiropraktor

Anslutna till landstinget

Medfit är anslutet till Stockholms läns landsting. Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss och frikort och högkostnadsskydd gäller. Besöket kostar 200kr, gratis för dig under 18 år eller över 85 år.

Vi erbjuder olika grupper och skolor för patienter

Grupperna leds av våra sjukgymnaster/ fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, eller ett team där flera yrkeskategorier samverkar. Du behöver ingen remiss för att delta och frikort och högkostnadsskydd gäller. Är du intresserad av att delta i någon av våra grupper, kontakta oss för ett första möte med terapeut som gör en bedömning.

Ta hjälp av en kiropraktor

En kiropraktor behandlar smärta och stelhet som har med muskler, leder och nervsystem att göra. T.ex ryggskott, nackspärr, ischias eller huvudvärk. Undersökningen sker manuellt med händerna för att hitta spänningar, skador och testa kroppens rörelsemönster. Behandlingsmetoden sker främst genom manipulation men även annan manuell behandling såsom massage, stretching, mobilisering, mjukdelsbehandling eller att jobba med triggerpunkter.

Vi hjälper dig med

  • OMT steg 3
  • Ultraljudsdiagnostik
  • Stötvågsbehandling
  • Nervmobilisering
  • Akupunktur
  • Smärtrehabilitering
  • Stressrelaterade symptom

Boka din tid här

Hos oss bokar du tid via vårdtjänsten 1177

Vanliga frågor och svar

Vad kostar ett besök?

Ett besök kostar 200kr, gratis för personer under 18 år eller över 85 år. Frikort och högkostnadsskydd gäller.

Behöver jag remiss?

Nej, du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Vi är anslutna till Stockholms Läns Landsting och frikort och högkostnadsskydd gäller.

Lämna återbud

Återbud lämnas senast 24 timmar före inbokat besök. Vid sent återbud eller uteblivet besök får du betala patientavgiften, även om du har frikort eller är avgiftsbefriad.

Hur lång väntetid är det?

Vår ambition är att kunna ta emot alla patienter inom tre arbetsdagar. Vi har även dagliga akuttider.