Dietist

Maten har en avgörande betydelse för din hälsa och välmående. Vare sig du är frisk eller sjuk. Våra dietister hjälper dig med individuell kostrådgivning och program för att förebygga sjukdomar, om du behöver gå upp eller ned i vikt eller att bli frisk.

Välkommen att boka din tid till våra legitimerade dietister.

Boka dietist

Vanliga frågor och svar

Vad kostar ett besök?

Ett besök kostar 250 kronor och är kostnadsfritt för personer under 18 år eller över 85 år. Frikort och högkostnadsskydd gäller.

Behöver jag remiss?

Nej, du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss. Vi är anslutna till Region Stockholm och frikort och högkostnadsskydd gäller.

Lämna återbud

Återbud lämnas senast 24 timmar före inbokat besök. Vid sent återbud eller uteblivet besök får du betala 400 kronor i patientavgift enligt region Stockholms regler, även om du har frikort eller är avgiftsbefriad.

Hur lång väntetid är det?

Vår ambition är att kunna ta emot alla patienter inom tre arbetsdagar. Vi har även dagliga akuttider.

Skolor och kurser

Grupperna leds av våra sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister eller ett team där flera yrkeskategorier samverkar. Du behöver ingen remiss för att delta och frikort och högkostnadsskydd gäller. Är du intresserad av att delta i någon av våra grupper, kontakta oss för ett första möte med terapeut som gör en bedömning.

Ta hjälp av dietist

Oavsett om du är frisk eller sjuk, har maten en avgörande betydelse för din hälsa och ditt välbefinnande. Våra dietister har stor kunskap och finns här för att ge dig de kostråd som kan hjälpa dig att bli frisk eller förebygga sjukdomar. Rätt kost kan minska behovet av mediciner, göra din rehabilitering effektivare och framför allt ge dig högre livskvalitet.

Vi hjälper dig med

  • Viktnedgång
  • Viktuppgång
  • IBS och andra magtarmsbesvär
  • Diabetes
  • Högt blodtryck
  • Höga blodfetter
  • Celiaki
  • Allergier
  • Hembesök
  • Behandlingsprogram för beteendeförändring i samband med övervikt

Få hjälp av sjukgymnast/fysioterapeut, kiropraktor, dietist eller arbetsterapeut

Boka vård hos oss via

Vi erbjuder olika grupper och skolor för patienter

Medfit är anslutet till Region Stockholm

Hos oss får du hjälp av legitimerade sjukgymnaster, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer.

Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss och frikort och högkostnadsskydd gäller. Besöket kostar 250 kronor och är kostnadsfritt för dig under 18 år eller över 85 år.