Är du vårdgivare?

Samverkan är avgörande för att vi gemensamt ska utveckla framtidens hälso- och sjukvård och klara de utmaningar vi ställs inför. Här nedan finner du information för dig som är vårdgivare.

Vi är godkända inom Vårdval Primärvårdsrehabilitering

Samarbeten och remiss

Vi samverkar med ett antal olika vårdgivare, bland annat närakuter och vårdcentraler.

Du som är vårdgivare och vill remittera en patient till oss är välkommen att göra det via journalsystemet TakeCare eller post/fax.

Vi svarar på remissen så fort som möjligt och tar kontakt med remittenten om det finns frågor och för att planera framtida vård.

Vi värdesätter ett gott samarbete och vill att ni ska känna er trygga med vårt omhändertagande av era patienter.

Remiss

Via journalsystemet TakeCare

Pappersremiss

Medfit Flemingsberg Primärvårdsrehab

Ebba bååts torg 6, 141 51 Huddinge
Fax nr: 010-551 69 39

Haninge Fysiocenter Primärvårdsrehab

Rörvägen 4, 136 50 Jordbro
Fax nr: 08-500 104 67

Medfit är certifierad FaR-ledare

LÄS MER HÄR

Våra kliniker

Medfit Flemingsberg

I augusti 2017 öppnade vi vår nya 4 000 kvm stora anläggning med 38 behandlingsrum, gym, gruppträningssal och utbildningslokal.

På anläggningen jobbar ca 35 medarbetare. Fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer, personliga tränare och rehabkoordinator.  Här finns en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur, ergonomi, idrottsmedicin, ultraljudsdiagnostik, Ortopedisk Manuell Terapi /OMT och många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning. Vi utför även rehabilitering i hemmet.

 

Medfit Haninge Fysiocenter

Grundades 1994 och idag arbetar ca 30 medarbetare på klinikens 1 200 kvm nyrenoverande ytor som utgörs av gym, utbildningslokal och behandlingsrum. Sjukgymnasterna/fysioterapeuterna är specialiserade på att undersöka och behandla funktionsstörningar, skador och sjukdomar i rörelseorganen i enlighet med senaste evidens och vi har även arbetsterapeuter och dietist.

Flera sjukgymnaster är verksamma som lärare för läkare och sjukgymnaster/fysioterapeuter under grund- och vidareutbildning.

Alla våra yrkeskategorier har möjlighet att göra hembesök när behov finns och vi har två hemrehabteam.

Är du vårdgivare och vill veta mer om Medfit?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Medfitmodellen - Ladda ned vår arbetsmodell

LADDA NED PDF