Är du vårdgivare?

Samverkan är avgörande för att vi gemensamt ska utveckla framtidens hälso- och sjukvård och klara de utmaningar vi ställs inför. Här nedan finner du information för dig som är vårdgivare.

Vi är godkända inom Vårdval Primärvårdsrehabilitering.

Samarbeten och remiss

Vi samverkar med ett antal olika vårdgivare, bland annat närakuter och vårdcentraler.

Du som är vårdgivare och vill remittera en patient till oss är välkommen att göra det via journalsystemet TakeCare eller post/fax.

Vi svarar på remissen så fort som möjligt och tar kontakt med remittenten om det finns frågor och för att planera framtida vård.

Vi värdesätter ett gott samarbete och vill att ni ska känna er trygga med vårt omhändertagande av era patienter.

Remiss

Via journalsystemet TakeCare

Pappersremiss

Medfit Flemingsberg Primärvårdsrehab

Ebba bååts torg 6, 141 51 Huddinge
Fax nr: 010-551 69 39

Medfit Farsta Primärvårdsrehab

Farstaplan 2, 123 47 Farsta
Tel: 010-551 69 00

Haninge Fysiocenter Primärvårdsrehab

Haninge Centrum, 136 46 Handen
Fax nr: 08-500 104 67

Medfit är certifierad FaR-ledare

LÄS MER HÄR

Våra kliniker

Medfit Flemingsberg

I augusti 2017 öppnade vi vår 4 000 kvm stora anläggning med 38 behandlingsrum, gym, gruppträningssal och utbildningslokal.

På anläggningen jobbar ett antal fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer och personliga tränare.  Här finns en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur, ergonomi, idrottsmedicin, ultraljudsdiagnostik, Ortopedisk Manuell Terapi /OMT och många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning.

 

Medfit Haninge Fysiocenter

Grundades 1994 och klinikens yta på 1 200 kvm utgörs av gym, utbildningslokal och behandlingsrum. Sjukgymnasterna/fysioterapeuterna är specialiserade på att undersöka och behandla funktionsstörningar, skador och sjukdomar i rörelseorganen i enlighet med senaste evidens och vi har även arbetsterapeuter och dietist.

Flera sjukgymnaster är verksamma som lärare för läkare och sjukgymnaster/fysioterapeuter under grund- och vidareutbildning.

Medfit Farsta

I augusti 2021 öppnade vi vår nya 1460 kvm stora anläggning med behandlingsrum, gym och gruppträningssal.

På anläggningen jobbar ca 20 medarbetare. Fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer och personliga tränare.  Här finns en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur, ergonomi, idrottsmedicin, ultraljudsdiagnostik, Ortopedisk Manuell Terapi /OMT och många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning.

Om Medfit

Medfit förenar det senaste inom träning med specialister inom rehabilitering och vård. Vi vill vara bryggan mellan sjukvård och friskvård.

Hos oss arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer, tillsammans med personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och hälsoinspiratörer.

Här finns en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur, ergonomi, idrottsmedicin, ultraljudsdiagnostik, Ortopedisk Manuell Terapi /OMT och många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning.

Är du vårdgivare och vill veta mer om Medfit?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.