Jag fann att det faktiskt kan vara jättekul att gå på gym!

Eva Gullberg, 47 år,
Numera hittat mitt drömjobb som medicinsk sekreterare.

Varför började du träna med Mimmi?

I huvudsak bestod min träning tidigare av vardagsmotion och ridning, men då jag för några år sedan började gå upp i vikt riktades min uppmärksamhet mot gymmet och fann att det faktiskt kan vara jättekul att gå på gym! Jag hade funderat på att träna med en personlig tränare sedan jag började tycka att gymmet var roligt att gå till och när jag fick lite bättre ekonomiska förutsättningar tog jag chansen.

Vad är det bästa med att träna med personlig tränare?

Mimmi är jätteduktig på att guida mig, hon är tydlig i sina instruktioner och hjälper mig förbättra min teknik. Dessutom är det ju bara att utföra det hon säger åt mig att göra. ”Den här övningen, så här länge, på det här sättet.” Då kan man inte komma undan och fuska. Jag får uppmuntran och min tränare är väldigt mån om att vi inte ska överskrida min kropps förmåga. Det känns tryggt att ha henne vid min sida och vi har väldigt roligt tillsammans!

Vad tycker du har varit Mimmis starka sida?

Mimmis specialområde är att hon ser minsta detalj av vad min kropp gör i varje lyft. Jättehäftigt – och SÅ kul. Hon påminner om min sånglärare när hon går in på tekniska detaljer och ger mig instruktioner – och jag har en fantastisk sånglärare också!

Har du upplevt något resultat av din träning med personlig tränare?

Både min kondition och styrka har blivit bättre och jag är piggare. Jag sover också mycket bättre. Tidigare kunde jag vara mör i fötter, lår och höfter om jag gått en dag på stan och fått ihop över 10 000 steg, men numera är 10 000 steg inte längre ett problem.

Hur ser du på din framtida tränings & hälsoresa?

Jag kommer att fortsätta att träna på gym. Om en dag i veckan ändå ger sådana signifikanta förändringar så är det inga problem att fortsätta gå till gymmet! Kanske tar jag upp ridningen igen. Jag leker lite med tanken på att genomföra ett lopp.

Vad skulle du säga till den som funderar på att börja träna med PT?

Gör det! Det är så kul! Man lär sig mycket om sin kropp, förvånas över vad den faktiskt klarar av och man har otroligt roligt medan man tränar!

Läs mer om personlig träning

LÄS MER

Vill du boka tid med en personlig tränare?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.