Vad händer under PT Intro?

I alla medlemskap ingår ett PT-intro där du har möjlighet att få träffa en av våra licensierade personliga tränare. Vid ditt bokade PT-intro möter din personligare dig i receptionen, ni har sedan ett samtal där ni går igenom vad du har för mål, förhoppningar och tittar på resultaten från din personliga hälsoanalys. Samtalet brukar ta 10-20 minuter och ger dig och din personliga tränare en bra förståelse för hur timmen ska disponeras. Därefter genomför du med stöd av din personliga tränade ett träningspass som sätter fokus på det som är viktigast för dig, anpassat till din nivå.

Passet avslutas med att PT:n sammanfattar timmen och ger dig rekommendationer om hur du går vidare – kanske kan du fortsätta på egen hand? Med gruppträning eller koncept? Eller tillsammans med en personlig tränare?

Bra att tänka på inför din PT Intro

När det är dags att träffa din personliga tränare och genomföra PT-introt ska du ha på dig oömma kläder, förslagsvis träningskläder och träningsskor. Precis som om du skulle träna på egen hand.

Det kan vara bra att ta med sig vattenflaska för att fylla på med vätska under timmens gång. Fundera på om du har några speciella mål med timmen eller om det är något särskilt du vill få ut eller veta. Värma upp gör du tillsammans med din personliga tränare, så det är ingenting du behöver tänka på!

Måste jag köpa PT-timmar?

Svaret är såklart nej. Vår PT-intro är kostnadsfri för alla medlemmar och du behöver inte köpa till PT-timmar om du inte vill.