Medfit träning och vård / Kurser och Skolor / KBT – inriktad stresshanteringskurs

KBT – inriktad stresshanteringskurs

Medfits stresshanteringskurs riktar sig till dig som arbetar eller just nu är sjukskriven från ditt arbete och har arbetsrelaterade stressproblem. Kursens inriktar sig på att du ska få mer kunskaper om dig själv och lära dig att prioritera dig själv på ett bättre sätt.

Kursen är ett grupprogram över 11 veckor med två 90 minuters träffar per vecka, ett samtalstillfälle samt ett övningstillfälle med medicinsk yoga/basal kroppskännedom. Välkommen att boka en tid för bedömning.

Anmälan och bokning

Lämna din mejladress och telefonummer i formuläret så kontaktar vi dig. Eller ring 010-551 69 00 om du är intresserad av att delta. Du kan också prata med receptionen. Det krävs ingen remiss och besöken ingår i högkostnadsskyddet. En bedömning kommer först att göras för att se om stressskolan är lämplig för dig. Kontakta oss så hjälper vi dig med tidsbokning.

Frikort eller vanlig patientavgift 250:- gäller . Besöket är kostnadsfritt för dig under 18 år eller över 85 år. Du behöver ingen remiss för att söka hjälp inom vården.

Skolansvarig

Josefin Khölin Leg. Arbetsterapeut

Yvonne Andersson Leg. Sjukgymnast

 

 

Kursinfo

Plats: Flemingsberg
Datum: Löpande kursstart
Tillfällen: 11 träffar
Pris: Patientavgift 250:-/tillfälle. Frikort gäller.
Anmäl dig här: