Weight Trainer – viktminska med din PT!

Kickstarta med Weight Trainer!

Tillsammans med en personlig tränare får du verktygen att nå ditt mål. Enkelt och effektivt för ett långsiktigt resultat! Under Weight Trainer – programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i “smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Programmets innehåll

-12 veckors viktminskningsprogram
-24 träningstillfällen i mindre grupper med din PT (2 st/vecka)
-8 föreläsningar/Coachträffar
-Enskilda samtal med din PT
-Kost- och träningsfeedback
Hälsoanalys
-Invägning, mellan, och slutvägning
-Fri träning hos oss i 12 veckor

Begränsat antal platser! Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Varmt välkomna önskar dina PT:s i programmet Josefine, Mimmi och Oscar

Citat från tidigare deltagare:

“Weight trainer har betytt en livsstils förändring. Ett nytt sätt att tänka kring mat, träning och hur jag hanterar olika situationer i livet. Weight trainer har gett mig bättre hälsa, mental styrka och ett bättre självförtroende. Detta på bara 3 månader och det är bara början på resan mot ett mer hälsosamt och positivare liv. Tack för fantastiskt ledarskap av gruppen!”
Fredrik Ahlinder

Weight Trainer har gett mig:
– Viktnedgång och förändrad kroppsform
– Träningsglädje (tack för allt stöd, pepp och roliga träningspass)
– Bättre självkänsla
– Jag har börjat prioritera om, tagit annorlunda beslut och fokuserat mer på mitt välmående
– Enligt familjen är jag piggare och gladare
– Jag har inte haft ont i nacken (vilket berodde på stress) sedan vi började
De här tre månaderna har varit en perfekt start på resten av mitt träningsliv. Någonstans på vägen blev fokuset mer inställt på välmående än viktnedgång och det tycker jag är positivt. Jag vill och ska självklart fortsätta framåt mot viktmålet men det inre lugnet är guld värt!”
Christina Berglund

“Igår sprang jag vårruset dubbelt så snabbt som förra året. Jag är jätteglad ,all träning och matkontroll har gett resultat. Jag mår toppen psykiskt, fysiskt och är mycket gladare. All coaching och alla träningskompisar betyder mycket för att vilja fortsätta. Ska springa fler lopp framöver känner mig stark”
Ritva Jansson

“Tack vare WeightTrainer har jag hittat tillbaka till träningsglädjen igen! Dessutom att känna mig bekväm med att träna med maskiner!
Mvh Angelica”
Angelica Nilsson

“Det som jag är nöjd med är att jag lyckats hitta motivation att träna och äta mer rätt. Hade inte klarat detta själv då jag tror detta koncept passade mig bra “att någon håller koll” på en! Och att se det finns flera andra som också fastnat i detta har också gjort mig mer motiverad Att träna i grupp passar mig också då jag blir lite tävlingsinriktad och kan inte vara sämre, haha. Det jag lyckats med är att faktiskt gå ned i vikt så pass att mina byxor börjar vara för stora i midjan. Jag vågar springa på löpbandet kortare sträckor som jag inte vågade förut och mår allmänt bättre.”
Marica Holmqvist

112 KG

Gruppens totala viktnedgång

13 KG

Deltagare med störst viktnedgång

9 KG

Medeltal av gruppens viktnedgång.
*Siffrorna är ett exempel från höstgruppen 2020

Utbildade Weight Trainers

Tänk! Njut! Ät! Träna!

Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Tänk

För att få nya resultat, behövs att man gör nya saker. Att ha viljan och kunskapen är bra, men för att ändra en livsstil räcker det inte med kunskaper. Du behöver också ändra i de omedvetna vanorna. Du gör det mesta utan logiskt tänkande, med vanor som sker automatisk för att underlätta ditt liv. Därför behövs tekniker som även förändrar det omedvetna, så ditt nya mer tränade jag blir en vana utan att behöva kämpa.

 

Njut

Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att vara uthållig. Du har kraftfulla ”må bra hormoner” som är smärtstillande och får dig att må bra, och när du mår bra är det enklare att nå det man vill.

Att njuta av sina framgångar, hur små de än må vara, är bra för din självkänsla vilket i sig ökar kraften i dig att nå ditt mål. Att njuta av tuff träning och att ta sig an utmaningar ökar glädjen och lusten att vilja träna mera.

Ät

Matens betydelse för ditt träningsresultat och din hälsa är stor, ja till och med avgörande. För att orka träna och leva i din vardag behöver du ha en väl sammansatt kost.

Weight Trainer hjälper dig att förändra och förbättra din kost på ett enkelt sätt som fungerar i din vardag. Du har tre vägar att välja för att nå din målvikt. Din PT hjälper dig att välja den vägen som passar dig bäst.

 

Träna

Du behöver inte ha någon kunskap om träning och hur man ska göra, utan det är din PT’s jobb att sätta ihop en träningsplan som fungerar för dig. Det du ska bidra med är att träningen blir av. Träning är en förutsättning för ett resultat och den absolut bästa träningen är just den som blir av.