KICKSTARTA MED WEIGHT TRAINER!

DIN COACH STÖTTAR DIG HELA VÄGEN MOT MÅLET.

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra och blir coachad av en personlig tränare. Din coach uppgift är att vägleda och motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin som du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i small group två gånger i veckan och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Programmets innehåll

  • 12 veckors viktminskningsprogram
  • 24 träningstillfällen small group (2 st/vecka)
  • 8 föreläsningar/coachträffar
  • Enskilda samtal med din PT
  • Kost- och träningsfeedback
  • Hälsoanalys
  • Invägning, mellan- och slutvägning
  • Fri träning hos oss i 12 veckor

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Begränsat antal platser! 

Varmt välkomna önskar dina coacher i programmet Josefine, Mimmi och Jennifer.

Roger och Tanja gick ner 33 kg tillsammans!

"Träningen i grupp har varit roligast! Fantastiska PTs som lagt upp riktigt bra och hårda pass, där man fått lära sig att träna rätt."

Läs mer

Citat från tidigare deltagare:

“Weight Trainer har betytt en livsstilsförändring. Ett nytt sätt att tänka kring mat, träning och hur jag hanterar olika situationer i livet. Weight Trainer har gett mig bättre hälsa, mental styrka och ett bättre självförtroende. Detta på bara tre månader och det är bara början på resan mot ett mer hälsosammare och positivare liv. Tack för fantastiskt ledarskap av coacherna!”
Fredrik Ahlinder

“Igår sprang jag vårruset dubbelt så snabbt som förra året. Jag är jätteglad, all träning och kosthållning har gett resultat! Jag mår toppen psykiskt, fysiskt och är mycket gladare. All coaching och alla träningskompisar betyder mycket för att vilja fortsätta. Jag ska springa fler lopp framöver. Jag känner mig stark!”
Ritva Jansson

“Tack vare Weight Trainer har jag hittat tillbaka till träningsglädjen igen! 
Angelica Nilsson

En förändring i glädje och välmående!

"Jag gjorde en viktnedgång på 30 kg och minskade 35 cm i midjan."

Läs mer

112 KG

Gruppens totala viktnedgång

15 KG

Deltagare med störst viktnedgång

9 KG

Medeltal av gruppens viktnedgång.
*Siffrorna är ett exempel från vårgruppen 2021

Utbildade Weight Trainers

Tänk! Njut! Ät! Träna!

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin som du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Tänk

För att få nya resultat, behövs att man gör nya saker. Att ha viljan och kunskapen är bra, men för att ändra en livsstil räcker det inte med kunskaper. Du behöver också ändra i de omedvetna vanorna. Du gör det mesta utan logiskt tänkande, med vanor som sker automatisk för att underlätta ditt liv. Därför behövs tekniker som även förändrar det omedvetna, så ditt nya mer tränade jag blir en vana utan att behöva kämpa.

 

Njut

Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att vara uthållig. Du har kraftfulla ”må-bra-hormoner” som är smärtstillande och får dig att må bra, och när du mår bra är det enklare att nå det man vill.

Att njuta av sina framgångar, hur små de än må vara, är bra för din självkänsla vilket i sig ökar kraften i dig att nå ditt mål. Att njuta av tuff träning och att ta sig an utmaningar ökar glädjen och lusten att vilja träna mera.

Ät

Matens betydelse för ditt träningsresultat och din hälsa är avgörande. För att orka träna och leva i din vardag behöver du ha en väl sammansatt kost.

Weight Trainer hjälper dig att förändra och förbättra din kost på ett enkelt sätt som fungerar i din vardag. Du har tre vägar att välja för att nå din målvikt. Din PT hjälper dig att välja den vägen som passar dig bäst.

 

Träna

Du behöver inte ha någon kunskap om träning och hur man ska göra, utan det är din PT’s jobb att sätta ihop en träningsplan som fungerar för dig. Det du ska bidra med är att träningen blir av. Träning är en förutsättning för ett resultat och den absolut bästa träningen är just den som blir av.