”Jag har minskat 16 cm i midjan och kan springa utan att få ont”

Varför ville du vara med i Weight Trainer?

Jag behövde göra något drastiskt för att komma i form. Jag såg en annons på Facebook som väckte min nyfikenhet. Jag ville veta mer om programmet och ansökte. Jag blev uppringd och fick en presentation av coach Emelie Kellerth om vad programmet handlade om och efter hennes presentation kände jag att detta var precis vad jag behövde och anmälde mig.

Vad hade du för förväntningar och mål med weight trainer?

Jag hade egentligen inga förväntningar utan jag kände att jag behövde och var redo för en förändring. Målen som jag satte upp var ganska höga. Jag har inte kommit till mållinjen med dessa mål ännu men har gjort enorma kliv framåt. Ett av mina mål är att jag ska springa 5 km på 25min sista maj 2022.

Hur upplevde du utmaningen? Vad var roligast och vad var mer utmanande? 

Under de första fyra veckorna valde jag att gå på helfart med träning och striktare energiintag för att få en kickstart. Detta var extremt utmanande men det var värt det! Efter dessa intensiva veckor gick jag över till halvfart och med detta blev det mycket roligare. Kroppen svarade på träningen på ett helt annat sätt än jag någonsin känt innan.

Har du testat andra dieter, träning- eller viktminskningsmetoder tidigare?Hur skulle du sammanfatta din resa hos oss på Medfit?

Jag har testat en hel del dieter och viktminskningsmetoder tidigare samt tränat en hel del. Det har varit olika resultat men det har aldrig blivit långsiktigt. Weight Trainer har gett en mycket bra kombination med mat, fysisk träning och mental träning.

Vad upplevde du för resultat av Weight Trainer? T.ex. vikt, fettprocent, midjemått, fysiskt/psykiskt mående samt upplevelse.

Framför allt har jag blivit piggare och hittat tillbaka till min träningsglädje. Under dessa 12 veckor har jag gått ner 20,9 kg vilket är en magisk känsla. Jag har minskat 16 cm i midjan och kan springa utan att få ont i fötter, rygg mm. Det känns fantastiskt!

Hur skulle du sammanfatta din resa hos oss på Medfit?

Weight Trainer har varit ett startskott i rätt riktning. Utan detta program hade jag aldrig nått dessa resultat på så kort tid. Dessa 12 veckor har varit helt magiska, inte bara för att jag uppnått bra resultat utan hittat in i en regelbundenhet med träning och planering av kosten. Planering och tillagning av matlådor har blivit en del av vardagen.Min resa är inte slut, den har bara börjat!

Vill du veta mer om Weight Trainer?

Läs mer

Programmets innehåll

  • 12 veckors viktminskningsprogram
  • 24 träningstillfällen (2 st/vecka)
  • 8 föreläsningar/Coachträffar
  • Enskilda samtal med din PT
  • Kost- och träningsfeedback
  • Hälsoanalys
  • Invägning, mellan, och slutvägning
  • Fri träning hos oss i 12 veckor

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
Begränsat antal platser! 

Varmt välkomna önskar dina coacher i programmet Mimmi, Emelie och Micke.

Ansök till Weight Trainer

LÄS MER