Roger och Tanja gick ner 33 kg tillsammans!

Varför ville ni vara med i Weight Trainer?

Det var på en fjälltur som Roger bestämde sig för att nu får det vara nog med övervikt och högt kolesterol! Vi bestämde oss för att göra en livsstilsförändring tillsammans. Weight Trainer lät som ett bra koncept, att kunna få en ”kickstart” och tappa vikt snabbt samt träningsupplägget.

Vad hade ni för förväntningar & mål?

Vårt mål var att gå ned i vikt och få en bättre hälsa. Vi hoppades att detta skulle vara vårt sätt att göra dom förändringar som vi behövde.

Hur upplevde ni utmaningen?

Det var tufft första veckan på helfart, tack vare att vi båda körde så fanns det inga frestelser hemma och vi kunde peppa varandra. 

Vi bestämde oss för att köra hela vägen, inga avvikelser. Vi gick på helfart i fem veckor för att sedan gå över på halvfart. Sedan la vi upp en plan på fasta träning och-handlings dagar som vi sedan följt. Träningen i grupp har varit roligast! Fantastiska PTs som lagt upp riktigt bra och hårda pass, där man fått lära sig träna rätt.

Har ni testat andra dieter, träning- eller viktminskningsmetoder tidigare?

Vi har testat viktväktarna och en del andra metoder men det har inte fungerat speciellt länge. Man har tappat vikt men sen återgått till sitt vanliga beteende. Det här var första gången vi bestämde oss tillsammans.

Vad upplevde ni för resultat av Weight Trainer?

Det var extra roligt att tappa vikt så snabbt på helfart, vilket för oss gav extra motivation! Sedan upplevde vi båda att vi kände oss piggare och friskare. Helt plötsligt orkade man mer i vardagslivet, förut var det lätt att hamna i soffan efter jobbet men nu åker vi och tränar och sen lagar vi mat tillsammans.

Hur skulle ni sammanfatta er resa hos oss på Medfit?

Det har varit en rolig resa att göra tillsammans, just att vi båda körde gjorde att det blev så mycket enklare. Vi peppade varandra när det gällde mat och träning, då blev man heller inte frestad. Vi har fått ett helt nytt sätt att tänka kring mat och träning och gjort en helomvändning tillsammans!

Vi måste slå ett slag för kokboken, där lärde vi oss att laga god och sund mat. Vi har lagat alla recept och upptäckt helt nya smaker, det kändes som att vi åt lyxmat varje dag! Innan tänkte vi inte så mycket på hur vi levde, nu har vi fått ett nytt tankesätt, som inkomst och utgift. Det känns roligare att tänka så, att man ska förtjäna det lilla extra och vi mår så mycket bättre nu.

Det har helt klart varit värt det, denna resa har faktiskt även gjort att vi har hittat ett nytt intresse tillsammans. Det kommer inte kännas svårt att fortsätta vårt nya liv, det är så mycket roligare nu!

 

Programmets innehåll

  • 12 veckors viktminskningsprogram
  • 24 träningstillfällen (2 st/vecka)
  • 8 föreläsningar/Coachträffar
  • Enskilda samtal med din PT
  • Kost- och träningsfeedback
  • Hälsoanalys
  • Invägning, mellan, och slutvägning
  • Fri träning hos oss i 12 veckor

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
Begränsat antal platser! 

Varmt välkomna önskar dina coacher i programmet Mimmi, Emelie och Micke.

Ansök till Weight Trainer

LÄS MER