Marie gick ner 7 kg på en månad!

Jag har provat flera olika metoder för viktminskning men tyvärr fallit tillbaka i dåliga vanor. Den här gången så känner jag verkligen att jag fått rätt verktyg för att lyckas!

Varför ville du vara med i Weight Trainer?

Min önskan när jag gick med i Weight Trainer var att jag skulle få en bra start för min viktnedgång och även min träning. Genom att lära mig hur jag ska gå tillväga för att lyckas så tycker jag att jag verkligen fått den kunskap och hjälp jag behöver.

Jag visste att jag ville ha ett sundare leverne och det innebär en bra syn på det jag stoppar i mig men även bra och roliga träningsrutiner. Weight Trainer gav mig det, och även stora möjligheter att kunna hålla mig till det jag lärt mig med tillgång till kunnig och hjälpsam personal även efter det att jag avslutat dessa veckor.

Vad tyckte du var roligast med utmaningen? Har du testat andra dieter eller träning eller viktminskningsmetoder tidigare?

Det var extra roligt att man delade detta med andra i snarlik situation men ändå arbetade mot egna personliga mål och utmaningar.

Har du testat andra dieter eller träning eller viktminskningsmetoder tidigare?

Jag har provat flera olika metoder men tyvärr fallit tillbaka i dåliga vanor. Den här gången så känner jag verkligen att jag får rätt verktyg för att lyckas! Eftersom jag kommer att fortsätta träna på Medfit även efter kursen så vet jag att jag blir påhejad och får den hjälp jag behöver för att upprätthålla min motivation och träningsglädje.

Vad upplevde du för resultatet av Januariutmaningen?

Jag har minskat både mitt midjemått med 21 cm och gått ner 7,5 kg på en månad, dessutom känner jag mig lättare i både kropp och sinne, jag orkar mer och märker tydlig skillnad på min kondition.

Vill du vara med i nästa grupp?

LÄS MER