Jag gjorde en viktnedgång på 30 kg och minskade 35 cm i midjan.

Varför ville du vara med i Weight Trainer?

Jag ville hitta en väg till friskare och hälsosammare livsstil och göra något för mig själv. Jag längtade efter att vara mer delaktig i vardagen och gå ner rejält i vikt. Jag hade mycket smärtor i kroppen, var väldigt orörlig och tung och ville se vad jag kunde förändra med hjälp av träning. 

Vad hade du för förväntningar & mål?

Mina förväntningar var att bli smidigare och orka gå i backar då jag ville bejaka mitt intresse i att vandra i natur och berg. Målet var fysiskt att nå en vis tid i en backe där jag bor och då gå ner i vikt som konsekvens av det. Idag kan jag springa upp för den!

Hur upplevde du utmaningen?

Weight Trainer var extremt peppande, då jag för första gången hade folk runt mig som var där för mig och mina mål. Jag blev bemött och peppad till att orka genomföra all träning till max. Jag följde programmet till 100% och det är jag otroligt glad för idag, det var värt det!

Svårt var ju givetvis när man såg sig själv inte orka, när man kände sig trött och när man försökte ändra sitt livsmönster och lägga tid på sig själv i vardagens schema. Det var viktigt att få med sig familj, vänner och kollegor för att känna att jag hade fullt stöd i min omgivning.

Har du testat andra dieter, träning- eller viktminskningsmetoder tidigare?

Jag har prövat Viktväktarmat lite vid ett tillfälle i livet och även haft en period för ett par år sen med PT som fokuserade på viktnedgång. Båda gångerna var det för smalt fokus, jag lyckades gå ner i vikt men tog aldrig något grepp om min livsstil så det vände ganska fort upp igen.

Vad upplevde du för resultat av Weight Trainer?

Det är överväldigande och går knappt att ta in än idag!! Jag gjorde en viktnedgång på 30 kg och minskade 35 cm i midjan, totalt gick jag ner fem klädstorlekar.

Men främst en enorm förändring i glädje och välmående! Att kunna vara delaktig och rörlig i vanliga vardagssituationer med familjen. Att kunna gå i trappor , springa till bussen, och att vara mer aktiv med barnen! Jag har hittat en väg där jag får återhämtning och plats för mig själv i form av träning. Det har också växt fram ett naturligt annorlunda sätt att se mat på och mitt förhållande till mat känns inte alls forcerat utan passar mig bra i mitt nya sätt att se livet på så det faller naturligt på plats. En livsstilsförändring som börjar ta form och som hela familjen blir glada utav.

Hur skulle du sammanfatta din resa hos oss på Medfit?

Jag finner inga ord… På Medfit lät man mig inte ”falla mellan stolarna” helt enkelt! Hela tiden serverades nya förslag på övningar om en kroppsdel inte kunde utföra ett träningsmoment. PT och alla instruktörer på övriga träningspassen förvaltade alltid min stund på gymmet och förståelsen för varför just jag var där var alltid bred och lika självklart belyst för oss alla oavsett förutsättningar och mål!

Bra pepp och många vinklar på att möta oss i gruppen kring kostfrågor. En enorm acceptans på bredd och individuella svårigheter eller hinder i kost och mat för att vi alla skulle hitta inspiration till ny livsstil.

 

Programmets innehåll

  • 12 veckors viktminskningsprogram
  • 24 träningstillfällen (2 st/vecka)
  • 8 föreläsningar/Coachträffar
  • Enskilda samtal med din PT
  • Kost- och träningsfeedback
  • Hälsoanalys
  • Invägning, mellan, och slutvägning
  • Fri träning hos oss i 12 veckor

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
Begränsat antal platser! 

Varmt välkomna önskar dina coacher i programmet Mimmi, Emelie och Micke.

Ansök till Weight Trainer

LÄS MER