Information om Coronavirus

NYHET

Vård via telefon eller online
För dig som inte kan ta dig till oss erbjuder vi nu telefonrådgivning och hemrehabilitering via 1177.se. Tveka inte att ta kontakt med oss för bedömning, rådgivning, eller rehabilitering i hemmet.

Ring 010-5516900 för att prata med en specialist
Du kan bl.a få råd i hur man ska göra för att minska din smärta, eventuella förslag på övningar eller rörelser som kan hjälpa till och snabba på läkningsprocessen.

Gruppträning och Personlig träning
Våra personliga tränare träffar dig gärna utomhus och tränar om du inte vill komma in till anläggningen.

Vi har börjat med liveklassser i gruppträningen, håll utkik på vår instagram/facebook för mer info.

Text uppdaterad 30 mars 09.44

I fredags kom Folkhälsomyndigheten ut med nya direktiv med en gräns på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på mer 50 personer.
Privata tillställningar omfattas inte av detta förbud. Det som avgör är då om tillställning riktas till allmänheten eller inte. Det innebär att exempelvis privata fester, företagsevenemang, bibliotek, simhallar, gym och liknande inte berörs.

Vi håller öppet enligt tidigare direktiv från Folkhälsomyndigheten som betonar att fysisk aktivitet är bra för hälsan.
Vi ser över våra rutiner och uppdaterar dessa löpande när läget förändras.
Säkerheten och hälsan för får personal och våra besökare är viktigast för oss!

Visa hänsyn och omtanke till era med-tränande och medmänniskor genom att stanna hemma vid uppvisande av symptom på luftvägsinfektion, även lindriga.

Vi har vidtagit följande åtgärder:
– Vi fortsätter att leverera en god lokalvård och lägger större fokus på de ytor som dagligen kommer i kontakt med händer.
– Vi utökar tillgängligheten av handsprit på våra anläggningar.
– Vi minskar antalet deltagare med 50%.
– Handsprit och rengöring finns i salarna.
– Vi har extra tid mellan passen för god ventilation

Ombokning/avbokning

Om du känner minsta tecken på luftvägsinfektion, feber eller förkylning även lindriga, avboka din planerade bokning eller besök. Ingen debitering kommer att ske även om besöket var planerat inom 24 timmar.

Gruppträning Online

Vår samarbetspartner Yogobe erbjuder alla våra medlemmar ett gratismedlemskap under 40 dagar – läs mer här: https://medfit.se/yogobe/

Les Mills har öppnat en streamingwebbplats med tillgång till 95 träningspass i 8 kategorier. Du hittar plattformen här: https://lmod.co/club

Vi är såklart ledsna och beklagar dessa åtgärder, vi följer läget löpande och följer myndigheternas riktlinjer. I dessa tider gäller omtanke och hänsyn för varandra.

Mer information finns att läsa på folkhälsomyndigheten

folkhalsomyndigheten.se