Just nu pågår en Weight Trainer utmaning!

LÄS MER

Vill du gå ner i vikt?

Kom igång med Weight Trainer. Ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av, en PT (personlig tränare) vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Enkelt, effektivt och med ett långsiktigt resultat.

Hur fungerar det?

Du har en egen PT som följer dig hela vägen till målet. Under programmet träffas ni regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få både inspiration och gemenskap.

Tillsammans med din PT kommer du garanterat att nå dina resultat.

Skicka in en intresseanmälan redan idag!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Det är inte bindande utan endast en intresseanmälan.

Weight Trainer finns i två olika upplägg

Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad, och ett längre – 3 månader.

En månad med Weight Trainer

Enskild introduktion till Weight Trainers koncept med PT

  • 3 coachträffar med fokus på kost och framgång
  • 2 träningstillfällen per vecka i smallgroup
  • Vägning och kroppsmätning
  • Personlig kostplan
  • Hälsoanalys

Tre månader med Weight Trainer

Enskild introduktion till Weight Trainers koncept med PT

  • 8 coachträffar med fokus på kost och framgång
  • 2 träningstillfällen per vecka i smallgroup
  • Vägning och kroppsmätning
  • Personlig kostplan
  • Hälsoanalys

Utbildade Weight Trainers

Tänk! Njut! Ät! Träna!

Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Tänk

För att få nya resultat, behövs att man gör nya saker. Att ha viljan och kunskapen är bra, men för att ändra en livsstil räcker det inte med kunskaper. Du behöver också ändra i de omedvetna vanorna. Du gör det mesta utan logiskt tänkande, med vanor som sker automatisk för att underlätta ditt liv. Därför behövs tekniker som även förändrar det omedvetna, så ditt nya mer tränade jag blir en vana utan att behöva kämpa.

 

Njut

Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att vara uthållig. Du har kraftfulla ”må bra hormoner” som är smärtstillande och får dig att må bra, och när du mår bra är det enklare att nå det man vill.

Att njuta av sina framgångar, hur små de än må vara, är bra för din självkänsla vilket i sig ökar kraften i dig att nå ditt mål. Att njuta av tuff träning och att ta sig an utmaningar ökar glädjen och lusten att vilja träna mera.

Ät

Matens betydelse för ditt träningsresultat och din hälsa är stor, ja till och med avgörande. För att orka träna och leva i din vardag behöver du ha en väl sammansatt kost.

Weight Trainer hjälper dig att förändra och förbättra din kost på ett enkelt sätt som fungerar i din vardag. Du har tre vägar att välja för att nå din målvikt. Din PT hjälper dig att välja den vägen som passar dig bäst.

 

Träna

Du behöver inte ha någon kunskap om träning och hur man ska göra, utan det är din PT’s jobb att sätta ihop en träningsplan som fungerar för dig. Det du ska bidra med är att träningen blir av. Träning är en förutsättning för ett resultat och den absolut bästa träningen är just den som blir av.