Foodbox – din egen kock!

Foodbox ger dig resultaten du önskar!
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god och näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig.

13 olika smakrika maträtter i lagom portioner.

Med jämna mellanrum startar vi igång en 30 dagars utmaning för dig som vill komma igång med träningen, lära sig mer om kost och skapa en hälsosam livsstil!

Programmets innehåll

-Fri träning hos oss i 30 dagar
-Recept på egna måltider
-60 st prisvärda matlådor
-Kost- och träningsfeedback
-Invägning/utvägning på vår avancerade Inbody

Individuella starter

Du betalar bara för maten du äter!

Varmt välkomna önskar era PT:s Martin och Oscar

Citat från tidigare deltagare:

En perfekt ”knuff” i rätt riktning! Precis vad jag behövde för att komma igång med träning och ändra på dåliga matvanor. Känner mig piggare, starkare och super taggad att nå mina nya mål.  tack för grymt upplägg Martin, Oscar, Fredrik och Amanda!

Carita Calero 

Tycker det bästa var att jag upptäckte Medfit! Och maten var överraskande god för att vara lådor.
Att tappa 10% av sitt kroppsfett på 30 dgr känns ju iofs också ok 🙂

Marie Wolter

Så tacksam och glad över att jag fick den här möjligheten! 
Verkligen en rejäl knuff åt rätt håll. Jag mår så bra, känner mig pigg och stark och för första gången på länge så känns det som att min kropp och jag äntligen börjat samarbeta. Fantastiskt att känna hur kroppen blivit starkare och även hur själen sträckt på sig och mår fint efter denna utmaning.

Karin Kajsa Winter

Jag fick en grym rivstart på en sundare livsstil och ett nytt tänkande och jag är så taggad att fortsätta min resa. Jag ska hålla min plan för både träning och kost. Jag är så förvånad att det gick så bra och snabbt att förändra sitt beteendemönster! 

Ulrika Stuifbergen

86 KG

Gruppens totala viktnedgång

9 KG

Deltagare med störst viktnedgång

4,7 kg

Medeltal av gruppens viktnedgång.
*Siffrorna är ett exempel från majgruppen 2019

Läs mer om våra gruppansvariga

Vad är Foodbox?

Foodbox är ett helt nytt matkoncept för dig som vill slippa alla dieter. Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig.

Foodbox är ett koncept med flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt. Vår mat passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar i vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Enkelt och snabbt

Maten är fantastisk god och vällagad. Det enda du behöver göra är att värma måltiden i mikron eller ugnen. På mindre än 7 minuter har du middagen färdig!

Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

All mat tillagas i Sverige.

Pris 1 st Foodbox 63 kr, 10 st 600 kr. Klippkort finns för dig som inte har plats i frysen.

Leveransdagar i Haninge och Flemingsberg är onsdagar och fredagar. Du beställer din Foodbox i receptionen. Kom in så berättar vi mer!