Jag längtar till mina PT-pass!

Linn Larsson

Varför började du träna med en personlig tränare?

Jag har alltid tränat och gått på alla möjliga gruppträningspass men insåg en dag att jag skulle behöva styrketräning för att fortsätta må bra och hålla kroppen i form då jag vet att det är lätt att tappa muskelmassa ju äldre man blir.

Jag bokade ett PT-intro och en hälsoanalys på Medfit. Det var dags att testa gymmet med målet att bli starkare och få lite mer muskler. Tidigare har jag tyckt att gymmet har varit tråkigt och har dessutom känt mig osäker på teknik och upplägg vid styrketräning.

Vad är det bästa med att träna med en PT?

Det bästa är att träningen blir anpassad efter mig och utefter mina förutsättningar och mina mål. Sandro följer mina resultat och coachar mig till att hela tiden utmana mig själv för att kunna nå mina mål. Att träna med PT känns tryggt då det hela tiden är stort fokus på teknik i övningarna. Dessutom har jag har kul! Inget pass är det andra likt, inget PT pass är tråkigt.

Vad tycker du varit Sandros starka sida som tränare?

Sandro har massa starka sidor. Han är lugn och jag känner mig alltid trygg i alla övningar med honom. Han har en förmåga att kunna läsa av mig efter hur min dagsform är.

Jag gillar hans sätt att fokusera, vi går in i vår “träningsbubbla” och kör, där det är träning som gäller. Allt annat får vänta tills passet är klart.

Inget träningspass är tråkigt, nya övningar varje gång, dessutom är träning med en PT flexibelt. Önskar jag mig någon speciell övning lägger Sandro snabbt till den och anpassar den efter mig. Sandro är alltid positiv och ger feedback och beröm!

Han förmedlar alltid att vi jobbar vi som ett team. Han ger mig verktygen, övningar, kostråd och påminner om återhämtningen. Jag använder dessa verktyg och har fått resultat!

Har du upplevt något resultat av din träning med Sandro?

Absolut! Jag är mycket starkare i mina övningar och orkar mer. På fyra månader har jag lyckats få 3 kg muskler och mindre fett. Jag har sundare kost och sovvanor, vilket gjort mig betydligt piggare. Styrketräning är kul!

Hur ser du på din framtida tränings- och hälsoresa?

Den kommer att fortsätta. Att goda tränings-, kost- och sovvanor mer blir min livsstil och att aldrig sluta utmana mig själv.

Vad skulle du säga till den som funderar på att börja träna med PT?

Det är det bästa valet jag har gjort i min träningsresa. Just för att träningen är individanpassad och att jag nu ser att det verkligen gett resultat. Träningen blir kul och jag längtar till mina PT-pass! Det trodde jag aldrig skulle ske, men jag har ju världens bästa PT!

Vill du boka tid med en personlig tränare?

 

Kom förbi oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

 

Läs mer om att träna med personlig tränare

LÄS MER