Efter en lång sjukskrivning blev träningen en vändning!

Christina Månsson, 57

Varför började du träna med Oscar?

Jag ville lägga om min livsstil och bli frisk. Gå ner i vikt samt bli stark i både kropp och själ. Få ordning på kosten, sömnen och få glädjen tillbaka. Trots egen kunskap, intresse och viss utbildning insåg jag att det inte skulle gå på egen hand. Träning och motion har alltid funnits med på något sätt i mitt liv. Jag har levt livet fullt ut fram till kraschen 2017 med en lång sjukskrivning som följd.

Vad är det bästa med att träna med personlig tränare?

Jag har ett proffs som tror på just mig och har en plan för just mig och mina förutsättningar och mål. Bra pepp och jag kommer inte undan…!

Vad tycker du har varit Oscars starka sida?

Oscar är genuint intresserad av det han gör och kunnig. Han är professionell i sitt bemötande och han har en förmåga att skapa tillit. Han är BÄST på att få mig att lyckas med att nå mina mål!

Har du upplevt något resultat av din träning med personlig tränare?

Ja, absolut! Viktnedgång, livsstilsomläggning, bättre självförtroende och bättre självkännedom. Jag känner mig starkare både fysiskt och mentalt och har återfått glädje. Viktigast av allt så har jag fått kunskapen att bibehålla min stora förändring!

Har du märkt någon skillnad i ditt vardagliga liv?

Numera sover jag bättre och orkar betydligt mer. Jag känner mig smidigare, gladare och mer lustfylld. Jag klarar även mina motgångar bättre.

Hur ser du på din framtida tränings & hälsoresa?

Det är en resa där själva resan är målet.

Vad skulle du säga till den som funderar på att börja träna med PT?

Det är den bästa och viktigaste utbildning du kan ge dig själv. Ditt livs investering!

Vill du boka tid med en personlig tränare?

 

Kom förbi oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

 

Läs mer om att träna med personlig tränare

LÄS MER