Detta säger våra WT-amabassadörer

Varför ville du vara med i Weigh Trainer? 

Jag gick med i Weight Trainer för att jag ville komma igång med träning och lära mig mer om kost och träning ihop för att kunna gå ner i vikt och förhoppningsvis då komma i bättre form. Jag ville lära mig att göra bättre val när det gällde kost och förstå konsekvenserna för min kropp av de val jag dagligen gör.

Vad hade du för förväntningar/mål? 

Mitt mål var att gå ner i vikt, lära mig att äta bättre och att få bättre kondition.

Hur upplevde du utmaningen? Vad var roligast och vad var mer utmanande? 

Det var både tufft och kul under denna period, det bästa var att vi blev en bra grupp som tränade tillsammans och även motiverade varandra att kämpa på. Konditionsträningen var en riktig utmaning för mig som hade väldigt dålig kondition men på något sätt så orkade man mer än man trodde varje gång och blev hela tiden motiverad av sina träningskompisar och PT´n som alltid kom med bra tips och uppmuntring.

Har du testat andra dieter, träning- eller viktminskningsmetoder tidigare?

Jag har tidigare försökt att gå ner i vikt via appar där man ska registrera det man äter, det gav mig dock inget resultat som varade utan jag var ganska snabbt tillbaka i gamla vanor…

Vad upplevde du för resultat av Weight Trainer?

Jag nådde mina mål jag satt upp och även mer, jag har nu gått från ca 30% till endast ca 14% fett. Jag mår så mycket bättre idag, sover bättre och har mycket mer energi, jag trivs så mycket bättre med mig själv idag.

Hur skulle du sammanfatta din resa hos oss på Medfit? 

Rolig, tuff, lärorik, resan är långt ifrån slut….