Fysioterapeut/sjukgymnast sökes med start omgående!

Vill du jobba och utvecklas i ett spännande, ungt och expansivt företag?

Nu söker vi en ny inspirerande kollega.

Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du självständigt och i team på en stor trivsam mottagning tillsammans med arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer. Hos oss arbetar över 30 terapeuter i en dynamisk miljö med bred kompetens, vissa med specialistkompetens och andra relativt nyexaminerade.

Vi söker dig som är flexibel, trivs med högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.

Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande.

Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. Vi ser gärna att du jobbar ett antal kvällar i veckan då mottagningen är öppen på vardagskvällar.

Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt. Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering är positivt men inget krav.

Tjänsten kräver B-körkort.

Arbetsplats

Medfit Flemingsberg Primärvårdsrehabillitering

Ebba Bååts Torg 6

141 51 HUDDINGE

Ansökan och frågor

Mejla din ansökan till Michaela Nordén

michaela.norden@medfit.se

070 300 96 75

TILLBAKA TILL LEDIGA TJÄNSTER