Sandro Skagerberg

Personlig Tränare

Sandro har erfarenhet av hypotrofiträning (muskelbyggnad), viktnedgång, funktionell, rörlighetsträning, explosivitet, löpning och konditionsträning.
Han arbetar med kost för elitsatsning och för hälsosammare livskvalité.

Sandro har tävlat i gymnastik, friidrott, och arbetat även som yrkesdansare i många produktioner, fystränare, träningscoach och danslärare inom flera stilar. Han inspireras även mycket av träningsformen crossfit.

“Träning för helheten. Stark, modig och ödmjuk.”

Jag förespråkar funktionalitet, en stark atletisk kropp med god kondition och rörlighet. Med mig får du träna balans, teknik, koordination och mångsidig rörelsekvalitet. Du får ett effektivt träningsupplägg med träningsglädje och återhämtning.

Det är viktigt för mig att skapa en öppen och en trygg dialog med mina klinter, vi jobbar som ett team. Jag kommer utmana dig utifrån ett pedagogiskt sätt och ge dig rätt verktyg att lyckas samtidigt som jag finns tillgänglig som ett bollplank om träning, kostvanor och livsstilsmönster. Med mig får du kliva ur din “comfort zone”, bli starkare både fysiskt och mentalt samt uppnå en långsiktig och hälsosam livsstilsförändring.

Utbildning

  • The Academy
  • Nationell licensierad personlig tränare
  • Kost och träningsinstruktör

Vad gör en personlig tränare?

LÄS MER HÄR

Flemingsberg

Vår anläggning i Flemingsberg erbjuder allt från funktionell träning till gruppträning i två salar. Här finns fria ytor, stor konditionspark, en väl tilltagen styrkepark och en egen avdelning för fria vikter.

Läs mer om Flemingsberg