Vi söker en Personlig Tränare till Haninge

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård?
Då kan detta vara något för dig.

Hos oss arbetar över 20 terapeuter – dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, gruppträningsinstruktörer, receptionister mm. Vi ser nu ett ökat behov även på friskvårdssidan och utökar teamet med en PT. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier och förlänger möjligheten för oss att hjälpa våra patienter/medlemmar till ett friskare och starkare liv. Som person är du lyhörd och grundlig i din behovsanalys. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbet

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Medfit Haninge ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Medfit ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå. För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning.

Vi söker dig som

• Vill vara med och stärka bryggan mellan primärvård och friskvård
• Som är grundlig, lyhörd och lägger stor vikt vid behovsanalysen
• Samtidigt är du i rollen som PT en stor källa till motivation och inspiration
• Är lösningsorienterad och ser möjligheter i varje situation
• Gärna arbetar både i smallgroup och individuellt
• Initialt vill jobba ca 20 h/v och är beredd på arbetstid som är förlagd även till kvällar och helger.
• Älskar träning och hälsa

Har du kunskap och erfarenhet inom coaching eller andra inriktningar alt andra träningsformer är det ett plus.

Vi erbjuder

En stimulerande arbetsplats på ett företag med hög kompetens. Möjlighet till utveckling och variation i ditt arbete. För rätt person med både kompetens men även stort driv finns möjlighet att påverka och utveckla friskvårdsarbetet i takt med att vår verksamhet växer.

Ansökan och frågor

Tillbaka till lediga tjänster