Vi söker personliga tränare till Medfit Flemingsberg

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård?

Då kan detta vara något för dig. 

Hos oss arbetar, förutom personliga tränare, över 35 terapeuter – dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, och massörer, gruppträningsinstruktörer, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Medfit Flemingsberg ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Medfit ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå. För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning.

Vi söker dig som

• Trivs i en högpresterande miljö och gillar att tävla
• Är lösningsorienterad och ser möjligheter i varje situation
• Vill arbeta minst 20 h/v som PT och är beredd på arbetstid som är förlagd även till kvällar och helger
• Älskar träning och hälsa

Vi erbjuder

En stimulerande arbetsplats på ett energirikt företag med hög kompetens. Vi hjälper dig hitta kunder genom befintliga och nya medlemmar, och står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar dig kontinuerligt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en högre lön än branschsnittet, OB-ersättning inom ramen för vårt kollektivavtal samt försäkringar för din anställningstrygghet.

Ansökan och frågor

Tillbaka till lediga tjänster