Naprapat sökes till Medfit Flemingsberg

Vill du jobba och utvecklas i ett spännande, ungt och expansivt företag?

Nu söker vi en ny inspirerande kollega. Du är legitimerad naprapat med svensk legitimation. Som naprapat arbetar du självständigt på en stor trivsam mottagning tillsammans med arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter och kiropraktorer. Hos oss arbetar över 30 terapeuter i en dynamisk miljö med bred kompetens, vissa med specialistkompetens och andra relativt nyexaminerade.

Vi söker dig som är flexibel, trivs med högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser. Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare. Tidigare erfarenhet av primärvårdsrehabilitering ser vi som positivt.

Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande.

Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. Vi ser gärna att du jobbar ett antal kvällar i veckan då mottagningen är öppen på vardagskvällar.

Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt.

Arbetsplats

Medfit Flemingsberg Primärvårdsrehabillitering

Ebba Bååts Torg 6

141 51 HUDDINGE

Ansökan och frågor

Mejla din ansökan till Michaela Nordén

michaela.norden@medfit.se

070 300 96 75

TILLBAKA TILL LEDIGA TJÄNSTER