Dietist till Medfit i Flemingsberg

Dietist sökes!

Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag?

Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök.

Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser.

Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vår verksamhet drivs enligt avtal med Stockholms Läns Landsting.

Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.

Du har B-körkort.

 Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande. 

Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. 

Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt. Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering är positivt men inget krav.

Om anställningen

• Vi tillämpar provanställning

• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse

• Individuell lönesättning

• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns

 

Arbetsplats

Ebba Bååts Torg 6

141 51 HUDDINGE

 

Ansökan och frågor

Mejla din ansökan till Veronica Ihlar

veronica.ihlar@medfit.se
0725387715

Tillbaka till lediga tjänster